Aktiveringsleksaker till katten

Till katter finns det massor med kattleksaker att välja mellan. Leksaker som innehåller kattmynta är väldigt populärt och det gör att katten tycker leksaken är ändå roligare/intressantare än annars. Kattmynta placeras i själva leksaken och avger en doft som katten inte kan motstå. Roliga leksaker som plyschmöss med kattmynta, små fiskar och stavar med fjädrar på är leksaker som katten bara älskar. De kan leka med dessa typer av leksaker i timmar.

Sedan finns även andra leksaker som ska få katten att klura ut hur den till exempel ska få tag på en godbit som är gömd i leksaken. Andra är utformade som Undercover Mouse, där katten fås att jaga en “mus” som rör sig i slumpmässig riktning under ett nylontäcke. Denna leksak är mycket populär.

Djuraffärer online har ett stort utbud av så det är lätt att hitta roliga leksaker till din katt. En viktig del av kattens liv är att jaga och leksakerna gör att de får dessa behov tillgodosedda. Köp ingen leksak som på något sätt kan vara skadlig för din katt. Här på Kattleksaken.se hittar du mängder av billiga kattleksaker.