Kattlucka magnetlås

Kattlucka magnetlås till din katt och kattunge ✓ Stort urval av billiga, stabila och funktionella kattluckor ✓ Isolerande kattunnlar i olika färger som passar din ytterdörr ✓ Kattlucka magnetlås av hög kvalitet och bra funktionalitet

 

Kattlucka med magnetlås som säljs online

Vill du att enbart din katt ska ska kunna komma in i huset utan att hela kvarterets katter också kan komma in så kan du skaffa en kattlucka med magnetlås så slipper du oväntade kattbesök. Här på denna sida visar vi flera kattunnlar med magnetlås som går att köpa hos respektive butik via länken "Till butik".

Kattlucka med magnet

Denna typ av kattdörr kan ha fyrvägslås vilket betyder att man kan ställa in det i fyra lägen. Enbart inpassering, enbart utpassering, öppen helt och hållet eller låst helt och hållet. Kattdörren har ett magnetlås i det medföljade halsbandet som gör att när katten kommer inom magnetens räckhåll för luckan så kan den gå in. Andra katter som inte har magnethalsband på sig kan inte komma in. Har man flera katter finns fler magnetlås att köpa till. Dessa kattluckor brukar ha en tunnelsektion som kan förlängas eller tas bort för att den enkelt ska kunna passa i de flesta dörrar, väggar eller vad man nu vill sätta in den i. Det brukar ingå ett halsband med tillhörande magnet.